Återkallande

Du har en lagstadgad ångerfrist på 14 dagar på dig att returnera produkten utan att ange skäl, från och med dagen för mottagandet av produkten. Du har en lagstadgad period på 14 dagar från tidpunkten för returmeddelandet för att returnera produkten.

 

Produkten och alla tillbehör kan endast returneras oanvända och i originalförpackningen. För retur av beställningen står returkostnaderna för vår räkning (förutom för ytterområden, till exempel Mallorca). Vi krediterar köpesumman inom 14 dagar. Du kan också använda modellformuläret nedan om du bestämmer dig för att returnera. Företagaren kommer att ersätta alla betalningar som gjorts av konsumenten, inklusive eventuella leveranskostnader som debiterats av företagaren för den returnerade produkten (om hela beställningen returneras), omedelbart men inom 14 dagar efter den dag då konsumenten meddelar honom om återkallelsen. Om inte företagaren erbjuder sig att hämta varan själv, får han vänta med att betala tillbaka tills han har tagit emot produkten eller tills konsumenten visar att han har returnerat produkten, beroende på vilket som inträffar först. Företagaren använder samma betalningsmedel som konsumenten har använt för återbetalning, om inte konsumenten samtycker till en annan metod. Återbetalningen är kostnadsfri för konsumenten. Om konsumenten har valt ett dyrare leveranssätt än den billigaste standardleveransen behöver företagaren inte ersätta merkostnaderna för den dyrare metoden.

 

Modellformulär för ångerrätt Klicka här (fyll bara i och returnera detta formulär om du vill frånträda avtalet). Du kan skriva ut detta formulär och stryka över det som inte är tillämpligt eller fylla i det som är tillämpligt. Skicka detta formulär tillsammans med returvarorna. Det är lämpligt att ha kontaktat oss per telefon i förväg.